Utgång…

Idag började dagen väldigt trögt.. o hade fruktansvärd huvudvärk :S Tänkte att ok, när jag ätit något o fått i mig lite kaffe så blir det nog bra igen 🙂 Men icke.. så fick som ligga ex antal timmar i sängen o till slut tog jag 1g panodil, tänkte att visst det brukar inte hjälpa men nu kanske det gör. Men nej… inget märkte man, var som att äta godis..hemskt :S Så det var ju bara ligga o ta det lugnt o hoppas på det bästa.

Har som sen jag blev singel, känt att ska gå ut varje helg tills vi åker till tenerife..:) det var bara dags att bestämma kläderna..  det eeeviga problemet..*suck*  att killar ska ha det så lätt, det är bara att bestämma vilka byxor man vill ha på sig.. o sen några tröjor att välja med sen.. o till slut bestämmer dom att ok, det där passar med det. I alla fall dom som är intresserade av att se bra ut o har smak + koll på modet. Efter att jag kom fram till att ska jag ha byxor, klänning eller kjol så var det ”bara” försöka få något snyggt till också. Så till slut blev det svart jeans kjol, svart tröja, tunnare leggings till o  sen silver halsband..som är lite större. Sen blev det ett par svarta stilett klack stövlar, men sen var sminkningen nästa problem.. hur ska jag sminka mig?, vad ska jag använda för färger?…:) Så det var ju tur att jag snackade med min underbara vän Andy, gav han tre alternativ på hur jag skulle sminka mig och han tyckte jag skulle ta grönt.. o grönt blev det också o sen till slut la jag till turkost kajal nedanför nedre fransarna.. låter kanske konstigt, men snyggt blev det i alla fall 🙂 O blev ju som godkänd av Andy sen efter att kläderna, sminket o håret var fixade 😉 Samtidigt när jag sminkade, så passade jag självklart dricka öl till 🙂 *gott* 😛

Vi gick ju ut på umppari.. vad annars? :S Vi kom ju dit i god tid innan, fast förra helgen var det lång kö o det var tom halv timme tidigare o nu var det bara några pers. eller det kändes som det. Det första var ju att beställa en öl 😛 Sen skulle vi med S ner till andra våningen o då skulle jag be vakten hjälpa oss ner för trapporna, men då var det en ny kille. Först så när jag pratade eller försökte prata med han, så gick han fram till S för att prata o när jag tittade upp till honom o gjorde ett nytt försök, så fortsätter han o snacka med S. Snacka vad irriterande det är!! Alltså bara för jag sitter i rullstolen så vågar man faktiskt prata med mig!! Finns som bara lite längre ner…pucko!! När jag försökte prata med han o be han hjälpa oss ner.. så nej, var ju svårt att kommunicera med någon som inte kommunicerar tillbaka. Sen så fattade han att han skulle ju som hjälpa mig nedanför trapporna o försöka förklara till honom att du ska  vicka mig bakåt o hålla det så helat tiden o sen är det bara att ta ner. Men nej.. trög var han också, så S fick ju som visa han hur man gör, hur man vickar rullatolen bakåt.. men det verkade som fortfarande inte gå in. Hur svårt är det o fatta när man förklarar till han o sen visar?? Men det gick som inte in alls!! Så till slut så var ju S tvungen ta mig ner själv utan hjälp av en vakt! Alla andra vakter är ju biffar, utom han..;) Först när S hade tagit mig nedanför trapporna som han kunde snacka med mig o då sa han att ”kanske jag lär mig detta någon gång”. Sa bara att ja och det är väldigt bra att kunna göra det.. ville säga att ”speciellt om du vill jobba som vakt”, men det ides jag inte säga.. kändes som lite taskigt.

Efter ett tag bra tag senare.. ja, kanske ca 1-1,5 timme senare kommer folket o helt plötsligt är det fullt. Men gissa vem jag ser!?!? 😛 yes.. brasilienaren, men han verkade som att inte våga ta kontakt med mig på något sätt, eller ögon kontakt för den delen. Fegisen!! Så kände att när han var så feg som han var, så varför ska jag ens försöka gå fram till han. Då sjönk ju hans snygg het i mina ögon i alla fall. Sa att skit samma.. om han är så feg o rädd, så får han vara. Mest troligt var det pga. att satt i rullstol, för han var lite vaktsam när det gällde rullstolen förra helgen.

Vi pratade om det idag att det är så konstigt att folk har förutsatta meningar om folk som har ett funktionshinder eller sitter i rullstolen. Det enda dom ser är ju en rullstol och funktionshinder, dom ser inte själva personen i den. Folk vågar inte snacka eller flörta med oss, fast då är det med folk här uppe i alla fall. Om folk skulle våga snacka o öppna käften så skulle dom tycka att vi är precis som vem som helst. Vi har ju ett liv som alla andra, vi pluggar, jobbar o är arbetssökande som alla andra. Det enda skillnader är ju att man sitter i rullstol och/eller har ett funktionshinder o att vi har en annan erfarenhet o syn på saker o ting. Det finns folk som har svårt på andra sätt o har inte det så bra som vi svenskar har. Men det tänker inte folk på o det finns alltid folk som har det värre än vi.

Jag vet att om folk skulle våga komma fram o snacka o lära känna en, så skulle dom gilla mig. Jag är en fin tjej på alla sätt o killen som får mig ska skatta sig lycklig. Så det är ju han som går misste om något bra.

Det var en hel del folk på umppari i alla fall.. fast jätte lite folk som man känner, det var ju knappt någon man kände. Varifrån har alla dessa kommit ifrån? Folk som man aldrig sett förr, det måste ju nästan vara pga. att skolorna börjar eller har börjat i finland. Visst är det kul att det är mycket nytt folk, men det skulle vara kul om man kände någon i alla fall. Fick ta en drink me M före hon åker härifrån i alla fall, så det var ju bra. Men drinkarna som vi ville ha, så kunde dom ju inte göra.. inget av dom, så till slut fick bartendern fria händer bara det är syrligt o inte sött. Men den smakade ju som vatten..tyckte jag…:S ush.. visst den gick ner, men inte så god att jag skulle vela ha haft en till.

Ush..jag som var så trött när vi kom hem att tänkte att skulle somna direkt, men så började jag ju skriva blogg o då blev det ju inte alls så som jag hade tänkt..:S Får ta o försöka sova något innan det är dags att vakna. Lär ju som bli en lugn dag imorgon eller idag egentligen o lär bli en movie dag 🙂 Mm.. vad gott med chips o en eller flera bra filmer 🙂 Men nu ska jag dyka under täcket o sova i alla fall, så får vi höras mer sen senare.

Natti natti!

Annonser

~ av micorazoon på 30 augusti 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: