Säger bara vårdcentralen *suck*

Jag har varit och träffat vårdcentral läkare här för några dagar sen och säger bara *djup suck*. Borde fan själv bli läkare! Jag går inte in på vad som har hänt, vad han sa osv.

Han ringde mig för några dagar sen och gav mig resultaten. Sen säger han saker som gör att han skrämde upp mig rejält kan jag ju säga. Jag blir inte lätt rädd eller skraj. Men nu blev jag det så att jag bara satt och tänkte och tänkte.

Börjar ju sen läsa en hel massa information om allt möjligt och blir så rädd att började bara gråta. Tänkt att varför ska jag ha alltid en massa motgångar för. Men min underbara älskling stöttade mig och försökte lugna ner mig. Han sa att han tror inte att det är så som läkaren säger, sen sa han också att du ska se att blir jätte bra.

Tog och ringde sjukvårdsupplysningen och berättade allt och vad läkaren hade sagt och vad jag vet. Till slut efter mycket om och men så tyckte hon att du ska nog träffa en läkare. Fick tid till jourcentralen, men en halv timme innan tiden så ringer mobilen.

Då var det jour läkaren, hon var helt underbar och lyssnade vad jag hade att säga och vad läkaren hade sagt till mig och berättade hur rädd jag var osv. Hon sa att lugna ner dig och svarade på frågorna och sen sa hon att jag tycker inte att du behöver komma, att vi kan inte göra så mycket.

Hon skulle prata med någon specialist och skulle ringa mig sen. Ca 5 min senare ringer hon och säger att glada nyheter att han specialisten har kollat på mina papper tillsammans med jourläkaren. Då var det inte så allvarligt som läkaren i vårdcentralen hade sagt!!

Inget stämde av det han sa ju, han skrämde mig bara i onödan.. jävla idiot! Läkaren sa att andas, koppla av och stressa av att du har absolut inget att oroa dig för.

Lättnande suck.. tackade henne jätte mycket för all hjälp. När jag berättade till älsklingen så blev han också glad och sa att det var som jag sa till dig.

Nej, ni behöver absolut inte bli oroliga 🙂 Nu är allt bra 🙂

Annonser

~ av micorazoon på 13 augusti 2010.

2 svar to “Säger bara vårdcentralen *suck*”

  1. Jag håller helt med! Vårdcentralen är helt onödig och där verkar det aldrig jobba någon med kunskap. Jag har själv varit med om ett flertal gånger (och även folk jag känner) att de bara hittat på en orsak till mina symtom bara för att de inte vill visa att de inte kan (eftersom det är så jäkla coolt att vara läkare – ironi). Alternativt säger de att det inte är något fel och så går man dit flera gånger och får samma sak tills man den femte gången möter någon som verkligen kan och så blir allt fixat.

    Jag har även fått frågan ”vad tror du att det är” . jamen skulle jag gå dit då om jag visste!?

    • Ja, det är helt sjukt att såna läkare får ens vara kvar. Skulle ju kicka ut sen sån läkare direkt om jag skulle få bestämma. Men skönt att allt är fixat nu i alla fall o den här kvinnliga läkaren som hjälpte mig igår jobbar också på vårdcentralen. Men en vettig sådan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: