Storhandlat!

Idag har det varit rätt så lugn dag egentligen, telefonen ringt och fixat lite. Vi skrev färdigt listan som skulle köpas på Ica och listan var ju inte kort direkt! 😉 Vi bestämde att nu köper vi mat och allt så att vi inte behöver springa och köpa lite åt gången.

Då blir allt SÅ mycket billigare. Hehe 😀 Ni skulle ha sett vagnen!!! Gissa hur mycket mat vi handlade och tvättmedel + en massa annat. För mycket av det vi skulle ha var på nedsatt pris, vilket är bara bra.

Sen fick vi rabatt kupong och pantade en hel del. 12 stycken Ica påsar var fulla!!!!!!!!!!!!!! Som om man skulle ha haft tio barn 😉 Men nu är kylen och frysen full, det är bra 🙂 Jag skrattade som fan när vi kollade vagnen. Självbetalningen hade lååång kö, men ingen på självscannings bemannade disken.

Klart att vi tog den, snacka att hon tjejen tittade på mig och sen på vagnen, sen på älsklingen och I 😀 Hon var som chockad 🙂 Tog foto så får lägga in den, men hittar inte kabel till mobilen för att föra över. Får göra det en annan dag istället.

Annonser

~ av micorazoon på 31 augusti 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: