Harry Potter…

Igår var vi på bio och kollade på Harry Potter and the  deathly hallows 1 😀 Snacka vad den var riktigt bra!! 🙂 Två och en halv timme gick ju hur fort som helst, kändes ju inte att hade tittat på filmen så länge. Men den var grymt bra!! 🙂 Bestämde att nu ska vi passa på och gå på bio och Harry Potter måste man ju bara se, så är det! Hade ett par gratis biljetter och då ska man ju passa på och använda dom innan dom går ut ju.

Då bestämde vi att vi ska ta en promenad till stan istället så får vi lite frisk luft samtidigt. Bestämde  att ska ta min ordentliga vinter jacka som Johannes tog med från Happis, för hade glömt den dit. För det blåste en del igår och det blåser inte in i alla fall med den jackan, skönt.

Det tar ju inte så länge och promenera till stan och köpte lite gott att äta och dricka självklart 🙂 Sen väntade vi på C skulle komma 🙂 Snacka vad det var mycket folk. Dom hade ställt ett spärr eller vad det nu heter. Den var ca en meter från att man kommer ner från trapporna på SF, den sista trappen efter kiosken typ. Vanligtvis är dom hur trevliga som helst där och hjälpsamma och när man kommer med rullstol så släpper dom in innan dom släpper dom andra. Men nu  var det en gammal sur gubbe, så vi fick stå bredvid trapporna när vi kom ner med hissen. Sen är det en hel del folk och alla får stå på trapporna och där vi var. Folk ser ju inte då mig och rullstolen och svårt för folk att röra sig någonstans, men han sur gubben kunde självklart inte släppa oss så att vi skulle ha kunnat stå fast bredvid honom istället för var vi var. Suck, säger jag bara.

Men men.. det gick bra sen och filmen var som sagt grymt bra! 🙂 Sen promenerade vi hem igen och då var det lite kallare och blåste lite mer, så det stack verkligen i kinderna och näsan. Så vi var helt röda i kinderna och på näsan när vi kom hem, men det var skönt och få lite frisk luft 🙂

Tack E och C för en riktig trevlig kväll! 🙂 Vi får göra om det någon gång 🙂

Annonser

~ av micorazoon på 10 december 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: