Transport problem!

Efter ett tag att vi kom hem från bion och började göra dom vanliga kvälls rutinen så får jag ett underbart sms av min älskling och självklart fick jag världens bredaste smile 😉 Loggade in sen på Skype och fick prata med honom och denna gången så hade vi mer tur än dom andra gångerna. Vi  fick prata med varandra i över två timmar utan att internet bråkade!! 😀 Yessss!!! 😀 Vi var överlyckliga 🙂

Idag har jag försökt komma fram till handkirurgen och reumatologen, men inte lyckats så får göra nytt försök på måndag. Har även ringt till min specialist läkare i Lund för att berätta om vänster knä och allt annat, så nu ska han ta och beställa mina röntgen bilder härifrån och titta. Sen kommer han att höra av sig 🙂

Har ringt runt och försökt få tag på några av mina mediciner. Alltså det är så sjukt! Jag har beställt dessa mediciner för ca 10-14 dagar sen och skulle bl.a. hämta ut mina illamående tabletterna, men då hade dom inte kommit. Det var problem med leveransen.

Det som är sjukaste är att varför dom har problem med det är… jo, det är VINTER och SNÖ!!!!! Alltså.. blir hela Sverige helt stilla och panik slagna när det kommer lite snö???? Tydligen och jag kan fortfarande inte få in det i min skalle att hur det kan vara så. Jag som är född och uppvuxen i lilla Haparanda och var vi har snö i många månader, men där plogar dom och ska plogas direkt det har kommit 5 cm snö. Där fungerar bussarna som vanligt, inga förseningar och måste ha vinterdäck på alla, tågen åker som den ska, flygen går som det ska,  leveransen till affärer, sjukhus och apoteket kommer som det ska.

Så vad är problemet?? Som sagt det går inte in i skallen på mig. Hmm.. kanske dags att södra Sverige skickar folket upp för utbildning att dom lär sig?? Visst bara för att jag tycker att sånt fungerar där uppe, betyder inte det att jag vill bo där. Trivs här mycket bättre så det är inte det saken handlar om.

Men i alla fall så fick jag mina illamående tabletterna idag, men dom andra medicinerna har fortfarande inte kommit och kan hända att det tar ca en vecka till! Va fan ska jag då göra?? Får väl i värsta fall gå till sjukan och kolla om dom har det eller får jaga efter dom runt hela Sverige.

Annonser

~ av micorazoon på 10 december 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: