Tillbaka till Linköping

Har varit så så trött, sliten och är det fortfarande och därför inte orkat skriva något. Har inte varit så bra på bloggande uppe i Haparanda för bestämde att skulle inte dra med mig en dator och har för den delen inte hunnit att sitta framför datorn.

Men måndag morgon blev det otroligt tidig uppstigning, hann inte bli många timmars sömn men jag skulle ändå inte köra pga. handleden. Viktigast att tjejerna skulle hinna sova något i alla fall. Det var väldigt bra väglag egentligen och jag satt via iphonen och uppdaterade om vädret osv.

Men det sämsta väglaget var Söderhamn och Gävle… kors i taket.. NOT! Ungefär från Ö-vik eller mellan Ö-vik och Sundsvall var det skit mycket folk i farten och var lååånga köer ute på E4:an, det stod still också!! Det höll ändå på så kanske till Uppsala typ, så den biten tog ett bra tag och i Södertälje fick vi stå helt stilla i kanske 15 minuter i alla fall, för bron öppnades. Var väldigt lång bilkö. Men vägen och vädret var riktigt bra från Uppsala och hela vägen hem till Linköping, skönt det i alla fall 🙂

Men shit att var helt slut när vi kom fram, det tog 16,5 timme för oss att köra hem och rumpan var domnad och ont i efter att ha suttit såpass länge. Vi stannade inte och åt en enda gång för ingen av oss var riktigt hungriga och vi ville bara hem fort. Vi hade ju gott om mackor med oss och frukter, så vi behövde inte svälta oss om man säger så. Sen självklart lite godis 😉

Det var så skönt att komma hem, en vecka i Haparanda räckte för mig gott och väl. Vet att ALLA tjatade på mig att varför ska du redan hem? Varför så bråttom? Kan du inte stanna längre? osv osv. Vill hem så enkelt är det, kul och träffa alla självklart och umgås med familj och vänner men som sagt en vecka räcker för mig. Nej, Abdu är inte hemma men vill åka hem ändå så enkelt är det.

Det var skönt att vi hade verkligen fullt upp och hann inte vara i lägenheten knappt något och det var skönt, då går tiden också mycket fortare. När vi kom hem så var det i alla fall inga problem att somna, sov som en stock utan att vakna en enda gång.

Annonser

~ av micorazoon på 29 december 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: