Obehagligt besök!!!!

Alltså det här är SKIT ÄCKLIGT!! Det hände för första gången i höstas att någon kom och snackade och bankade på sovrums fönster. Efter att älsklingen fick tag på honom så har han inte kommit tillbaka.

Förrän nu!!! För ca 1,5 vecka sen var det någon bakom sovrums fönster och då kom han efter att assistenterna hade slutat för dagen. Sen några nätter senare när jag hade migrän och sov, då sov assistenten här hos mig och hon vaknar på natten när någon knackar på sovrums fönster.

Nu i fredags kl:02.20 fick jag ringa polisen om att det var en man bakom fönstret och berättade om att det har hänt tidigare och hur han ser ut. Ja, berättade helt enkelt allt. Ska ringa dom och prata lite mer och ge lite mer information till dom också och se vad dom kan göra och ska göra.

Berättade även att har ett funktionshinder och att assistenterna hade slutat för dagen och att pojkvännen är bortrest. Snacka att dom kom snabbt! Skit bra verkligen, tog 2 minuter för dom. Dom gick runt ett bra tag, men han hade hunnit sticka i alla fall och pratade med polisen om detta osv och dom har fått signalementen från mig.

Det hemska är att det verkar som att han har koll på oss och det är INTE kul!! Han verkar veta exakt när dom slutar osv osv osv, för det är samma tid varje gång på ett ungefär och samma mönster hela tiden. Har verkligen koll på detta, men nu ska jag vara extra vaksam och tjejerna med.

Älskling är hur orolig som helst för han är inte här och inte kan göra något åt saken.

Annonser

~ av micorazoon på 17 januari 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: