Konstigt system..

Nu är det evigheter sen sist jag skrev här igen. Jag har inte mått så hundra, så har fått ta det bara lugnt. Ryggen har bråkat med mig en hel del och min högra höft och misstänker att det är protesen. Har haft den nu i snart 16 år och beroende hur sliten den är så brukar man byta ut ca 10-15 års mellan rum OM det behövs.

Misstänker att det är något i den, så väntar på att få röntgen tid till den. Det verkar vara krångel krångel när det gäller sånt här. Får telefon samtal från Lund att läkaren vill ha röntgen bild direkt på den för att se om något är galet för det blir sämre och sämre. Vaknar på nätterna för har så ont…. öhm, dom nätterna jag sover.

Men först ringer jag till reumatologen här i Linkan om det och sen ringer dom upp och säger att det angår inte dom. Att jag ska kontakta ortopeden där och sa vem, ringer till ortopeden och där vet dom inget. Blir kopplad till en läkar sekreterare som var jätte snäll. För då har dom smart inte skrivit några anteckningar om att jag har varit och träffat en ortoped och sen har jag olika läkare.

En handkirurg, en ryggläkare och en ortoped som dom menar inte är min läkare utan har en annan, som jag aldrig träffat. Hur går det ihop??? Fattar inget, så gissa om jag varit smått irriterad på systemet?? Lättare kontakta reumatologen och dom fixar resten… eller är det bara jag som tycker det?? Ok, en annan sak är att självklart kontaktar jag själv min specialist ortoped i Lund.

Men man blir smått förvirrad :S

Annonser

~ av micorazoon på 19 februari 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: