Sim kortet låst…

Internet fungerar fortfarande inte i Benghazi eller där älsklingen är, fungerar det i alla fall inte. Vi har ändå försökt prata några ord med varandra för att hålla varandra uppdaterad om allt och speciellt för att se hur min älskling mår och han om hur det är med mig.

Vi har ju skickat sms till varandra varje dag eller dom dagarna det har fungerat. Idag efter mycket om och men när han fick kontakt med mig, han ringde och sa att hans Svenska numret eller sim kortet är låst 😦 Hans systers dotter hade tagit Abdus mobil när han inte såg henne och tryckt lite och låst sim kortet. Han hittar inte PUK koden och då försökte vi kontakta tele2/comviq som älsklingen har för att få PUK koden.

Vette fan hur vi ska göra, vi har försökt med att maila med dom men ger inte ut det av säkerhetssjäl sa dom. Man skulle ringa dom och det gjorde älsklingen men fick vänta skit länge och ringa från Libyensk mobil är inte billigt och när man får köa och vänta skit länge. Sen så hjälper dom inte honom.. hans pengar tar slut från Libyenska mobilen och kan inte fylla på pga. oroligheterna som är där. Hur fan ska man göra då??

Han kan ju inte beställa nytt sim kort heller! Imorgon tar jag och försöker ringa dom och få hjälp, konstigt om dom inte kan hjälpa och göra något. Snacka vad irriterad han var och förstår det och speciellt när vi inte kan ha kontakt på så många sätt heller än via mobilen och sms:en. Han kan nämligen inte skicka sms från Libyenska mobilen och kan inte heller skicka sms till den. Pallar inte och inte han heller om vi inte kan ha kontakt på grund av detta.. så hoppas att tele2/comviq hjälper oss imorgon!! Annars blir jag knäpp!!!

Annonser

~ av micorazoon på 06 mars 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: