Resan till Karlskrona

I måndags var det tidig uppstigning och göra sig i ordning och det vi behövde göra. Sen var det bara hoppa bakom ratten och börja köra mot Karlskrona, var hur trött som helst så efter ett tag somnade jag. Hade inte sovit så mycket till natten mot måndag.

Men resan gick hur bra som helst, när vi kom fram så var vi och åt snabbt på donken och sen direkt till ishallen efter det. Det var helt fullt överallt! Det var så snällt av Stanislav att lägga undan biljetter till oss 😉 Det är en av spelarna som jag känner och har kontakt med.

Det tråkiga var bara att det var trappsteg till platserna och var trångt så det gick inte att komma fram ordentligt. Har alltid varit med om att sånt fixar sig, vilket det alltid gjort.. alltid. Men inte denna gång och dom hade en massa regler och visst förstår att om det skulle hända något så ska inget stå i vägen. Men det var stor utrymme så lätt att det skulle ha gått, tycker jag. Så vi fick sitta inne i kafeterian istället, vilket var tråkigt på det sättet att då är man inte lika inne i spelet som annars och man ser inte lika bra. Visst det gick, men det var inte lika kul.

Men en av kvinnorna som jobbade som vakt var jätte trevlig och hjälpsam, sen fick dom väl lite dåligt samvete tror jag för dom kom och bjöd wienerbröd, kaffe och vatten som dom kom med. Gott var det 😉

Annonser

~ av micorazoon på 30 mars 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: