Äcklig väg!

Vi började köra mot Karlskrona och tittade på kartan ett tag och sen var det bara tuta och köra. Var hur pigg som helst och då hade jag redan varit vaken i ca 14 timmar, var nog övertrött.

Men snacka vilken äcklig väg det var och köra!! Sjuk äcklig och smal som fan, det var knappt att det skulle gå att köra och få mötande på den vägen. En otäck känsla var det igenom hela biten ända fram till Tingsryd.

Snacka vilka reflexer jag hade! Såg två rådjur på väggkanten och dom stod i kanten hela tiden och ena sprang ut helt plötsligt. Vi kom ändå i bra fart men inte över hastighets gränsen och tvär bromsa och väjde bilen. Ingen annan såg dom. Där var det tur och snacka vad det fanns djur i den lilla lilla smala vägen.

Men det gick hur bra som helst i alla fall och musiken dunkande och hade skit kul… som vi pratade.. hmm, men berättar inte vad vi pratade om 😉

Vandrarhem har ingen bemanning under helgerna här, men ägaren gav hans mobil nummer att kunde förklara till honom på var vi var. Sen sa han att fick ringa när vi framme för att han skulle komma och möta oss och visade oss runt vid 23.30 typ. Vad snällt av honom. Sen var det bara att bädda sängen och somna.

Annonser

~ av micorazoon på 06 april 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: