Vänta och vänta

Det var riktigt svårt att somna förra natten. Sängen var för mjuk så fick skit ont i höften o hela den sidan. Det var riktigt jobbigt att stiga upp kl:06 :/ Fixa i ordning sig och sen en ordentlig och god frukost. Sen var det dags att gå till ortopedmottagningen och träffa sköterskan. Självklart tog man blodprover med, det vanliga innan operationen.

Då tar dom ju alla prover för att se att allt är bra och se till att det finns blod ifall skulle förlora en massa. Träffade sen den BÄSTA läkaren som är specialist och Sveriges bästa U. Träffade honom lite snabbt och alltid trevligt att träffa honom och vet det låter sjukt att det är trevligt. Vet inte var jag skulle vara idag utan honom, så mycket han gjort och blivit bra.

Träffade sen en annan ortoped läkare som jag också gillar, men ingen vinner över U. Vi gick igenom röntgen bilderna från höften och ser inte vidare bra ut. Vi gick även igenom flera av andra operationerna jag gått igenom. Efter det träffade jag narkos läkaren och gick igenom allt för morgon dagen. Han sa att märker att du gått igenom detta mycket för han behövde inte fråga något. Rabblade igenom allt så han behövde inte fråga något alls 😛

Sen träffade jag tre ortopeder U, J och K + sjukgymnasten L för att gå igenom allt noga samt gå igenom en hel del annat med. Korridoren ekade tydligen av våra skratt 😉 Hela gänget är lika roliga som alltid och man kan inte ha tråkigt med dom. Har ju som varit med det gänget i ex antal gånger.

Annars var dagen att sitta i väntrummet, men det gick relativt snabbt. Senare på eftermiddag blev jag inskriven på avdelningen och alla sköterskorna samlade i rummet för att berätta vad som hänt sen sist. Vilket är för första gången någonsin 2 år sen! Aldrig förr varit utan att operera på 2 år. Alla sa att lyser som en sol och frågade direkt om jag hade hittat mitt livs kärlek 🙂 Kul att höra att det syns så tydligt fast älsklingen är i Libyen. Dom blev hur glada som helst 🙂

Annonser

~ av micorazoon på 24 maj 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: