Helt slut idag med en massa…

Hann inte ligga mer än max 30 minuter efter duschen när sjukgymnasten Linda kom och då var det träningsdags. Gillar Linda grymt mycket, hon är bäst helt klart och är så glad att har henne! 🙂

Vi rörde på höften och ja, gjorde flera rörelser och sen så tog vi och tränade högra benet med. Efter att vi hade tränat ett tag så var det upp och hoppa, men man märkte att hade ont som fan. Haltade fast gick med gåbord, så då tyckte Linda att vi skulle inte gå längre än det jag gick. Vilket var ca 10 meter och som det var skönt att lägga sig i sängen sen! För det är inte bra att få för ont heller.

När vi satte smärtpumpen tillbaka efter duschen så kom smärtsköterskan och då kom vi överens att vi kunde ta och sänka smärtstillande. Får ju en dos kontinuerligt och då sänkte vi den dosen neråt, vilket är bra. Men oavsett vad så hade jag så himla ont. Det tog inte mer än ca 10 minuter så kommer läkaren Johan in och sjukgymnasten Linda stannade ett tag till. För vi skulle gå igenom då hur det gått, vilket går framåt hela tiden.

Hade till slut så ont att tårarna började rinna och det tog väldigt många timmar innan det blev ok med värken :/ Sen fick jag veta att har fått urinvägsinfektion pga katetern och det har aldrig hänt förr! Men tydligen väldigt vanligt nuförtiden, men inte så bra att få uvi nu! :/ Så fick antibiotikakur direkt idag.

Var helt slut av smärtan och att hade varit så mycket i farten att somnade till slut. Det var rätt skönt och ta en powernap 😉 Pratade även med Ingegerd i telefonen, hon var lärare på barnreumaten 50 och vi träffas alltid när jag är här i Lund. Men hon har inte kunnat, så vi har snackat i telefonen istället.

Så dagarna här springer iväg och händer hela tiden något, som ni märker 😉 Men har fått ta det lite lugnare med träningen idag. Och mot kvällen kom Charlotte en sväng förbi, för tidigare idag har hon inte kunnat vara uppe för hon har inte mått så bra. Så när hon kunde sitta uppe så kom hon och hälsade på.

Igår blev jag av med andra kanylen med förresten, så skönt att ha sluppit kanylerna snabbare än sist. Enda nål jag har kvar är i låren, men det är bara en supkutan nål.

Fortsätter uppdateringen imorgon på onsdag igen. Nu är det dags att sova, är så himla trött. Natti natti på er!

Annonser

~ av micorazoon på 01 februari 2012.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: