Ser rött och irriterat ut..

Dom har stuckit en ny supkutan nål för smärtpumpen idag. Den ska man byta var 3:e dag helst, men om den ser bra ut då kan man vänta. Men oftast får man byta ut och sen ser man hur den ser ut.

Jag vet ju hur det ska se ut och sen känner man också oftast om den är bra eller inte. Men nu ikväll så när vi bytte om till natten så kände jag att det är lite blött och det ska det absolut inte vara.

Försökte kolla hur det ser ut och var det är blött. Då är det antingen 1. att den är inte inte ordentligt på plats, att den har lossnat typ. 2. att själva pluppen är inte ordentligt skruvad. Det är oftast dom anledningarna om det är blött.

Så sjuksköterskan tittade på den och skruvade åt den lite mer. Men nu tycker jag att den ser inte så bra ut. Man ser att det är lite fuktigt inuti och det ska det inte vara. Det ser rött och lite svullet och värme ökat, vilket inte är bra.

20120201-220201.jpg
Såhär ser det ut.

Snart kommer sjuksköterskan förbi som jobbar i natt så får se vad hon säger. Om hon tror det är ok ändå eller om man måste sticka på nytt. Återstår att se. Men hon är en av mina favoriter som jobbar i natt 🙂

Annonser

~ av micorazoon på 01 februari 2012.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: