Plattånger?

Jag kollar runt och runt om plattång och jag har absolut ingen aning om vilken jag ska ha. Det finns så många att blir ju totalt förvirrad. Använder ni plattång? Isåfall vilken plattång rekommenderar ni? Jag har som sagt alltid haft en Björn Axén och det har hållt länge, men sen ska tex. ghd och Ga.ma vara ännu bättre. Visst att dom kostar mer, men dom ska tydligen hålla länge och det är stor skillnad när man plattar med tex. ghd och Björn Axén. Kan ni hjälpa mig?

Sen när jag tittar runt så finns det flera att välja mellan när det gäller ghd tex. vilken av dom är bäst? Visst dom är dyra, men ska vara värt varenda öre och det är bra. Är inte plattans storlek liten eller kort rättare sagt om den är: 9 x 2,5cm? Tycker det låter väldigt litet.

Annonser

~ av micorazoon på 11 mars 2012.

2 svar to “Plattånger?”

  1. En kompis som ständigt plattar håret använder en ghd som hon gillar. Hon har haft andra tidigare, men inte varit lika nöjd. Jag vet inte vilken modell hon har. Tyvärr har jag ingen personlig erfarenhet när det kommer till plattänger 🙂

    • Skulle du kunna fråga henne vilken hon har?? Det är jätte många som säger att ghd är dom bästa plattånger, håller länge och håret ser friskt o fint ut av den bla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: