Nyårs bilder

Här kommer det en del bilder eller några i alla fall från nyåret, men som sagt så hände det inte så mycket eller inget speciellt så. Umgicks med min fina familj och det var underbart, har inte firat nyår i Happis sen 2009/2010 alltså sen jag flyttade hit till Linköping.

Vid ikea parkering mot finska nyår IMG_0939 IMG_0942 IMG_0955 IMG_0956 snöade en hel del pappas konstverk med islyktor Utanför föräldrarna var det någon som hade lite raketer  Dessa bilder är tagna på nyår och den första bilden är från Happis men parkerad mot Finska sidan för att se deras fyrverkerier, tyvärr var det dimmigt, molnigt och snöade en hel del. Resten är tagna vid stranden i Happis och som jag berättade i den förra inläggen så var träden lite i vägen, men det var lugnt. Tyckte att vissa av foton blev rätt coola, men alla är tagna med mobilen så inte den bästa kvaliteten tyvärr.

Sen ser ni hur mycket det snöade, sen ser ni pappas konstverk som han brukar göra varje år och dom är lätta att göra + att det är fint, tycker jag i alla fall.

Annonser

~ av micorazoon på 15 februari 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: