Tändvätska…

Som jag berättade i förra inlägget, så kom Asplöven vidare till ytterligare en säsong i HA-hockeyallsvenskan. Kändes riktigt skönt att visa alla att vi var och är värda platsen. Sen är det kul att AHC och Luleå hockey har riktigt bra samarbete. Kul att spelare har fått chansen att visa vad dom går för. Fått speltid i AHC och spelat riktigt riktigt bra, som gjort att dom flesta fått riktigt bra kontrakt i bra klubbar efter säsongen.

Vissa fick visa vad dom går för i bla i junior VM och var en av dom som gjorde flest mål och assist. Tack vare grymt bra eller mer än grymt bra tränare som Per Kenttä. Honom finns det mycket gott att säga om, väldigt omtyckt blad spelare och folkets favorit.

Än en gång när säsongen kom igång så var dom flesta emot AHC och tyckte inte att dem platsar i HA. Sen blev det rama skriverier och prat överallt inom hockey för Asplöven låg högst upp och det såg ut som dom var på väg in i Elitserien. Vilket snack och panik det blev och då började all snack med SHL:s nya regler och hur dom vill slopa HA.

Det blev bokstavligen en tändvätska för AHC och bla Per Kenttä. Per har även blivit nominerad till Norrbottens idrottsgala. Man har möjlighet och rösta fram till 27 april kl:09. Priset går till den persons vars insatser under 2013, på ett föredömligt sätt utvecklat, uppmärksammat och gagnat norrbottniskt idrott. Så kom igen och rösta! 🙂

Fortsättning följer…
Xoxo

Annonser

~ av micorazoon på 23 april 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: