Flytta?

Efter ett bra tag senare och inget jobb hittades i Stockholm, tyvärr 😞

Då sa jag ”orkar inte ha det här med distansförhållande hur länge som helst, att säga hejdå blir inte lättare (visst det var lättare för mig än för Micke, pga att det var inte första gången för mig). Jag har funderat och tänkt en hel del, då flyttar jag upp till Umeå” och älsklingen ”va!!?? Menar du det??! Skulle du göra det??”

Jag skrattade och sa ”självklart gör jag det, vill inte ha såhär mer, vill vara med dig min älskling och ha dig vid min sida att somna i dina armar samt vakna bredvid dig.. det är vad jag vill. Vill ha ett liv med dig och kunna bygga en vardag, bygga vårt liv tillsammans.” Micke frågade då bla ”men sjukvården och allt??” Svarade ”får helt enkelt testa och se hur den biten fungerar och om det inte gör det.. om jag inte får vården jag behöver, då flyttar jag. Men vi får testa och se, bara hoppas på att det kommer att gå bra på alla sätt. Jag har ju ändå länge velat och pratat om att flytta bort från Linköping för trivdes inte där mer”.

Klart min älskling blev glad eller nej.. han blev överlycklig om mitt beslut och självklart jag med! 😃
Men det är enormt svårt att få en lägenhet i Umeå! 😳 Vet att många tänker att så svårt kan det väl inte vara? Om man är frisk, då är det lättare men inte lätt då heller.

Men lägenheten som fungerar för mig och då menar jag att om man inte får lägenhet på bottenplan tex. Så då måste det finnas:

1. En hiss 2. Tillräckligt stor toalett, att man kan röra sig med rullstol + finnas plats att assistenten kan hjälpa mig 3. Likadant ska det vara med andra rummen. Tex sovrum såpass att kan komma runt med rullstolen + assistent och kunna flytta över till sängen osv.

Så det är inte bara välja och vraka, mycket som ska passa och gå ihop. Om Micke skulle bo ensam tex, så behöver inte han tänka på dom sakerna.

Xoxo

Annonser

~ av micorazoon på 22 november 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: